Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O echipă din Liga 1 își va disputa meciurile de pe teren propriu la Botoșani

O echipă din Liga 1 își va disputa meciurile de pe teren propriu la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Formatia Politehnica Iasi va disputa, timp de aproape trei luni, meciurile de pe teren propriu, pe Stadionul Municipal din Botosani. Dupa ce luni primise acordul Primariei din Botosani si al conducerii clubului, Poli Iasi a primit si acceptul Ligii Profesioniste de a juca la Botosani.

Astfel, echipa lui Mihai Teja va disputa in orasul vecin urmatoarele patru meciuri de ”acasa”, cu Hermannstadt, Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botosani si CFR Cluj.

Liga Profesionista de Fotbal a acceptat cererea clubului nostru de a disputa urmatoarele 4 meciuri in care va fi gazda pe Stadionul Municipal din Botosani. Maine voi merge la Botosani pentru a semna documentele. Le multumesc celor de la Botosani pentru sprijin, domnului primar si domnului Iftime, a declarat presedintele clubului iesean, Adrian Ambrosie, potrivit botosaninews.ro.

In urmatoarele aproape trei luni, stadionul din Copou va intra intr-un amplu proces de reabilitare. Mai exact, suprafata de joc va fi inlocuita cu un gazon nou, sistemul de drenaj va fi refacut in totalitate, iar instalatia de incalzire va fi, de asemenea, refacuta.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani