Nicolar Mușat: „Am găsit un grup foarte bun, atmosfera este ok”

Nicolar Mușat: „Am găsit un grup foarte bun, atmosfera este ok”

Fundaşul stânga al FC Botoşani, Nicolae Muşat, speră să debuteze cu o vioctorie în tricoul grupării locale în meciul de vineri pe „Municipal” contra Petrolului.

„Nu ştiu dacă voi juca. Asat depinde doar de domnul profesor. Eu mă simt pregătit. M-am acomodat foarte bine aici. Am găsit un grup foarte bun, atmosfera este ok, însă trebuie să obţinem mai multe victorii pentru ca să fie şi mai multă linişte în cadrul echipei.

Începe o nouă etapă a acestui camionat. Este un sistem nou care s-a implimentat în România la nivelul Ligii I şi trebuie neapărat să începem cu dreptul, să câştigăm cele trei puncte puse în joc în acest meci foarte important. Mă bucur că suntem tot lotul este valid, că suntem toţi sănătoşi, apţi şi sper să reuşim să facemun meci foarte bun. Era foarte bine pentru noi dacă am fi acumulat mai multe puncte în sezonul regulat. Acum trebuie să luăm maximum din fiecare meci. Trebuie să câştigăm punct sau puncte la fiecare meci”, a declarat Nicolae Muşat.

Stirea anterioara

Poştaşii botoşăneni anunţă că vor opri lucrul. Află ce nemulțumiri au!

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.