Mijlocaşul Cătălin Golofca s-a înțeles cu cei de la FC Botoşani

Mijlocaşul Cătălin Golofca s-a înțeles cu cei de la FC Botoşani

Mijlocaşul Cătălin Golofca a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului în ultimul an, aşa că atunci când s-a vorbit despre interesul formaţiei de prima ligă FC Botoşani în ceea ce-l priveşte, n-a constituit o surpriză.

Fiind cel mai vechi component al lotului şi considerându-se că şi-a făcut din plin datoria faţă de club, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a primit acordul clubului pentru a efectua pregătirea de iarnă sub comanda antrenorului Cristian Pustai.

După un prim stagiu de pregătire centralizată efectuat la Gura Humorului, Golofca a plecat în Antalya cu FC Botoşani, hotărât să profite de această oportunitate şi se pare că a reuşit să-i convingă pe cei de la FC Botoşani de calităţile sale, scrie monitorulsv.ro.

„Am discutat deja, în mare, detaliile viitorului contract. Deocamdată, suntem încă în Turcia şi ar urma să semnez pentru FC Botoşani în zilele următoare, când vom ajunge acasă”, a declarat Golofca.

După ce-şi va pune semnătura pe contractul cu FC Botoşani, există varianta ca jucătorul să fie lăsat să joace în continuare la Rapid, până la vară, mai ales că gruparea suceveană se află în prezent într-o reală criză de efectiv.

Stirea anterioara

Informare meteo. Vor fi lapoviţă şi ninsori viscolite în jumătate de ţară, începând de astăzi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.