Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mijlocaşul Cătălin Golofca s-a înțeles cu cei de la FC Botoşani

Mijlocaşul Cătălin Golofca s-a înțeles cu cei de la FC Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Mijlocaşul Cătălin Golofca a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului în ultimul an, aşa că atunci când s-a vorbit despre interesul formaţiei de prima ligă FC Botoşani în ceea ce-l priveşte, n-a constituit o surpriză.

Fiind cel mai vechi component al lotului şi considerându-se că şi-a făcut din plin datoria faţă de club, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a primit acordul clubului pentru a efectua pregătirea de iarnă sub comanda antrenorului Cristian Pustai.

După un prim stagiu de pregătire centralizată efectuat la Gura Humorului, Golofca a plecat în Antalya cu FC Botoşani, hotărât să profite de această oportunitate şi se pare că a reuşit să-i convingă pe cei de la FC Botoşani de calităţile sale, scrie monitorulsv.ro.

„Am discutat deja, în mare, detaliile viitorului contract. Deocamdată, suntem încă în Turcia şi ar urma să semnez pentru FC Botoşani în zilele următoare, când vom ajunge acasă”, a declarat Golofca.

După ce-şi va pune semnătura pe contractul cu FC Botoşani, există varianta ca jucătorul să fie lăsat să joace în continuare la Rapid, până la vară, mai ales că gruparea suceveană se află în prezent într-o reală criză de efectiv.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani