Messi, condamnat la închisoare

Messi, condamnat la închisoare

Aceeași pedeapsă cu închisoare, 1 an și 9 luni, a primit și tatăl său în procesul intentat de Fiscul spaniol pentru o fraudă fiscală de 4,1 milioane de euro din impozite neplătite în perioada 2007-2009.

Potrivit legislației spaniole, condamnările mai mici de doi ani nu implică trimiterea în spatele gratiilor, în lipsa unor antecedente judiciare.

Jorge Messi este omul care s-a ocupat tot timpul de veniturile lui Lionel Messi, aşa cum le-a spus judecătorilor cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" la înfăţişarea din 2 iunie: „Nu m-am uitat niciodată la contracte, tatăl meu s-a ocupat”

Sumele provin, potrivit fiscului spaniol, din drepturile de imagine primite prin intermediul unor companii-paravan cu sediul în Belize şi în Uruguay, considerate în acea vreme paradisuri fiscale.

Deşi Parchetul s-a pronunţat împotriva trimiterii cazului în faţa tribunalului, avocatul statului, reprezentantul administraţiei fiscale, a cerut 22 de luni şi jumătate închisoare pentru fiecare dintre cei doi. Sursa: Digi24.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Cum este afectat tenul de consumul de alcool

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.