Memorialul „Ghiorghi Rotaru” Ediția a-II-a, 2021 va fi organizat la Dorohoi

Memorialul „Ghiorghi Rotaru” Ediția a-II-a, 2021 va fi organizat la Dorohoi

În weekendul 27-28 martie la Sala Polivalenta din Dorohoi va avea loc a doua ediție a Memorialului „Ghiorghi Rotaru” cel care a pus bazele echipei de fotbal ACS Inter Dorohoi.

Competiția dedicată sportului rege, va lua start cu echipe precum ACS Inter Dorohoi Seniori și ACS Inter Dorohoi Juniori, echipa de suflet celui care a fost Ghiorghi Rotaru, Flacără Văculești, Real Hudești, AS Viitorul Broscauți, Sporting Darabani, Zimbrul Siret Suceava și AS 200 Bucecea. 

Grupa A: ACS Inter Dorohoi, AS Viitorul Broscăuți, Sporting Darabani și AS 2000 Bucecea. 

Program Grupa A:
9:00 – ACS Inter Dorohoi Juniori - AS Viitorul Broscauți 
9:35 – Sporting Darabani - AS 2000 Bucecea 
10:10 – AS 2000 Bucecea - AS Viitorul Broscauți 
10:45 – ACS Inter Dorohoi Juniori - Sporting Darabani
11:20 – Sporting Darabani - AS Viitorul Broscauți 
11:55 – ACS Inter Dorohoi Juniori -AS 2000 Bucecea 

Grupa B: ACS Inter Dorohoi Seniori, Real Hudești, Flacără Văculești și Zimbrul Siret .

Program Grupa B:
13:00 – ACS Inter Dorohoi Seniori - Flacăra Văculești 
13:35 – Zimbrul Siret- Real Hudești 
14:10 – ACS Inter Dorohoi Seniori-Zimbrul Siret
14:45 – Flacăra Văculești-Real Hudești
15:20 – Flacăra Văculești-Zimbrul Siret
15:55 – ACS Inter Dorohoi-Real Hudești

Fazele superioare ale acestei competiții vor avea loc în ziua de 28 Martie, de la ora 10:00. Se vor califica primele 2 echipe din fiecare grupa și se va juca in sistemul următor: 
- Locul I Grupa A - Locul II Grupa B
- Locul I Grupa B - Locul II Grupa A

Câștigătoarele acestor două meciuri se vor întâlni în Finala Mare a acestui turneu, iar echipele pierzătoare se vor întâlni în Finala Mică.

Organizatorii turneului vă anunță că intrarea în incinta Sălii Polivalente este interzisă spectatorilor și susținătorilor echipelor participante, având în vedere  faptul că situația epidemiologică  și regulile pentru combaterea cu virusul SARS-CoV19 încă nu permit accesul spectatorilor în incinta bazelor sportive. 

Pentru informații privind rezultatele de la Ediția a II-a a Memorialului "Gheorghi Rotaru" urmăriți pagina de Facebook a echipei ACS Inter Dorohoi.

Stirea anterioara

Cătălin Silegeanu: Nova Apaserv Botoșani are nevoie de o schimbare radicală privind întreaga conducere!

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.