Meciul CFR Cluj – Botoșani nu se mai joacă în acest sfârșit de săptămână

Meciul CFR Cluj – Botoșani nu se mai joacă în acest sfârșit de săptămână

Meciul CFR Cluj - Botoșani, care ar fi trebuit să aibă loc duminică, 26 iulie, nu se va mai juca, a anunțat oficial Liga Profesionistă de Fotbal.

„Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 21.00, nu se va mai juca din cauza apariției mai multor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, a comunicat LPF.

Anunțul LPF complică teribil situația lui CFR Cluj. Singura variantă, una extremă pentru campioană, ar fi ca partida să fie reprogramată în intervalul 28 iulie - 3 august. Cum CFR a avut ultimul caz pozitiv pe 23 iulie, legea impune să se testeze peste alte 5 zile. Astfel, nu s-a putut da undă verde disputării partidei cu Botoșani, potrivit botosaninews.ro.

Marți, 28 iulie, ar fi următoarea testare pentru CFR și, dacă nu mai sunt cazuri noi de coronavirus, va primi dreptul să joace. Deci, în intervalul 28 iulie -3 august, CFR ar trebui să dispute 3 meciuri: reprogramarea cu Botoșani, restanța cu FCSB și duelul de la Craiova.
 

Stirea anterioara

Amenzi uriașe pentru cei care nu respectă legea! Decizia a intrat în vigoare de astăzi

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.