Meciul amical România - Argentina a fost perfectat pentru 5 martie pe Arena Națională

Meciul amical România - Argentina a fost perfectat pentru 5 martie pe Arena Națională

FR de Fotbal a anunțat semnarea noului contract cu federația argentiniană, care stabilește că meciul amical dintre selecționatele A ale României și Argentinei se va desfășura pe 5 martie 2014, pe Arena Națională.

Ora de start va fi stabilită de comun acord cu deținătorul drepturilor de transmisie TV a jocului.

Conform contractului, în ''11''-le de start al Argentinei vor trebui să se afle, cu excepția cazurilor de forță majoră, Lionel Messi și minim 80 la sută dintre fotbaliștii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de naționala sud-americană în preliminariile CM 2014, în sezonul competițional 2012/2013, se arată în comunicatul FRF.

Meciul amical România — Argentina trebuia să inaugureze Arena Națională în august 2011, dar sud-americanii au renunțat la acea deplasare din cauza schimbării selecționerului. Sursa. AGERPRES

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.