Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

Marius Croitoru, unul dintre cei mai determinanţi jucători ai echipei şi totodată unul dintre jucătorii care i-au marcat ultimii ani de existenţă ai FC Botoşani şi care a pus umărul la cele mai mari performanţe din istoria clubului, respectiv promovarea în Liga I, clasarea doi ani la rând în prima jumătate a clasamentulului şi prezenţa în Europa League, s-a despărţit de FC Botoşani dar îşi doreşte să revină fie ca jucător, fie ca antrenor. Deocamdată, el se gândeşte să mai joace unul-două sezoane în prima ligă din România după care va agăţa ghetele în cui şi va încerca să devină antrenor.

„S-au schimbat multe. Sunt problemele mele şi ale lui Leo şi aşa trebuie să rămână. Am avut discuţii cu conducătorii clubului. Ei au încercat orice ca să rămân. Am luat o hotărâre şi nu pot da înapoi. Am nişte principii care m-au adus să joc fotbal până la această vârstă. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam lucra cu Leo. Nimeni nu este de neînlocuit. Îmi doream să mă retrag de la FC Botoşani dar s-au adunat prea multe şi Marius Croitoru nu a mai putut rezista. Sunt problemele mele şi ale lui Leo pe care nu am ştiut să ni le rezolvăm. Nu pot să mă aplec în faţa nimănui când nu este corectitudine. Nu mai pot să lucrez cu Leo Grozavu. Am venit într-un moment în care cariera mea era mult în regres. Toată viaţa mea o să-l respect pe Cornel Şfaiţer care a avut grijă de mine şi de familia mea. Cu siguranţă Marius Croitoru se va mai întoarce la FC Botoşani. Nu ştiu când şi în ce postură. După ce am anunţat că plec de la FC Botoşani, am primit patru-cinci telefoane de la conducători de cluburi din România. În toată această perioadă, am avut multe lucru de învăţat de la Leo. Antrenorul Leo este un antrenor mare, are un staff extraordinar. Ovidiu Chiribici este unul dintre cei mai buni preparatori cu care am lucrat. Antrenorul Leo Grozavu este unul dintre cei mai buni antrenori din România. Nu vreau să discut despre omul Leo Grozavu.

Astăzi am o discuţie cu un conducător şi e posibil să semnăm contractul. Cred că sâmbătă o să aveţi ocazia să mă vedeţi jucând la altă echipă. Nu cred că aş avea puterea să joc împotriva Botoşaniului dar sunt jucător profesionist şi dacă mi se va cere, o voi face. Sufleteşte, nu sunt pregăti să joc împotriva echipei FC Botoşani”, a declarat fostul căpitan al FC Botoșani, Marius Croitoru.

Cornel Șfaițer, președintele echipei fanion a declarat că a rămas în relații bune cu fostul mijlocaș al echipei pe care o patronează, cu toate că nu a reușit să îl întoarcă din drum.

„Nu mă gândeam că ne vom despărţi. Nici nu ştiu când au trecut trei ani. Ne-am înţeles foarte repede. E un jucător pe care personal l-am dorit. Am avut mare încredere în el. Mă bucur că a fost un transfer reuşit şi am avut posibilitatea să lucrăm împreună. Am reuşit o performanţă istorică pentru FC Botoşani. A fost un jucător foarte important. Am avut discuţii lungi. Eu îi mulţumesc lui Marius. Am fost, suntem şi vom rămâne în relaţii bune. Leo nu a vrut să renunţe la Marius. Au fost neînţelegeri între ei, au fost reproşuri, tensiuni din lipsa rezultatelor. E decizia lui Marius şi trebuie să o respectăm. Îi transmit să joace cât mai poate. Costum o să aibă timp să poarte”, a spus Cornel Şfaiţer.

Stirea anterioara

Succes pentru piscina semi-olimpică din Dorohoi. Vezi câte persoane au fost în prima săptămână de la inaugurare!

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.