Lumea fotbalului românesc se cutremură: Dorinel Munteanu a fost condamnat la 8 luni de închisoare

Lumea fotbalului românesc se cutremură: Dorinel Munteanu a fost condamnat la 8 luni de închisoare

Dorinel Munteanu a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a altor substanţe! Decizia a fost dată de Judecătoria Reşiţa, iar „Munti“ a rămas şi fără permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani.

Dorinel Munteanu a fost condamnat, la finalul lunii octombrie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform datelor deţinute de portalul intanţelor de judecată, magistraţii au stabilit "pedeapsa de opt luni închisoare în sarcina inculpatului Munteanu Dorinel Ionel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi au suspendat aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care acesta nu are voie să conducă.

Incidentul în urma căruia fotbalistul a intrat în belele ar fi avut loc în urmă cu patru ani, scrie spynews.ro.

În plus, Dorinel Munteanu se află și în plin proces de divorț de soția sa. Simona şi Dorinel au împreună o fată, Bianca, de 24 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 27 de ani.

Dorinel este jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul naţionalei de fotbal a României, pentru care a înscris 16 goluri pentru echipa naţională.

Stirea anterioara

Autoturism „alimentat” cu peste 650 pachete de ţigări de contrabandă - FOTO

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.