Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism „alimentat” cu peste 650 pachete de ţigări de contrabandă - FOTO

Autoturism „alimentat” cu peste 650 pachete de ţigări de contrabandă - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în rezervorul unui autoturism, 13.300 de ţigarete pe care un tânăr intenţiona să le introducă ilegal în România.  

În data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 11.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Marius B., în vârstă de 23 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, 13.300 de ţigarete marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 7.980 lei şi a autoturismului folosit la activitatea infracţională, în valoare de 9.000 lei,  în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani