Lovitură teribilă pentru Naționala României din partea FIFA

Lovitură teribilă pentru Naționala României din partea FIFA

Romania a pierdut meciul cu Turcia si are sanse mici sa mai prinda barajul de calificare la CM 2014, dar vestea si mai proasta vine de la FIFA.

FIFA a decis sa inceapa o actiune disciplinara impotriva Romaniei, dupa incidentele petrecute la meciul cu Ungaria. Conform unor surse autorizate, observatorul englez Mike Foster a intocmit un raport in care a mentionat ca „fanii romani au apelat la scandari cu continut xenofob", iar in tribune "au existat doua incidente intre grupuri de suporteri".

Raportul a fost trimis pe adresa FIFA, iar forul mondial a decis sa inceapa o ancheta disciplinara. „Tricolorii" risca astfel sa joace fara spectatori ultimul meci din aceste preliminarii, pe care il vom disputa impotriva Estoniei.

„Momentan analizam raportul observatorului", este pozitia oficiala a FIFA, transmisa catre ziare.com. Decizia FIFA va fi luata in baza raportului intocmit de observatorul Mike Foster, care nu le este deloc favorabil "tricolorilor".

In aceste preliminarii, FRF a fost deja amendata cu 20.000 de franci elvetieni pentru incidentele produse de suporteri la meciul cu Olanda. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.