Lovitură CUMPLITĂ primită de Lucian Bute din partea IBF

Lovitură CUMPLITĂ primită de Lucian Bute din partea IBF

Lucian Bute a fost exclus de oficialii International Boxing Federation din lupta pentru centura mondială a categoriei supermijlocie, deţinută de britanicul Carl Froch.

Lucian Bute traversează cel mai dificil moment al carierei, după ce a pierdut titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, în faţa britanicului Carl Froch. IBF îl ignoră total pe pugilistul român, care nu intră în calcule pentru un meci mare în 2012, scrie Naţional.

IBF şi-a dat acordul ca Froch să boxeze cu danezul Mikkel Kessler, în luna octombrie, cel mai probabil la Nottingham, după ce a stabilit ca Adonis Stevenson (Canada) şi Sakio Bika (Camerun) să boxeze pe 11 august, la Montreal, pentru stabilirea challengerului oficial al titlului deţinut de pugilistul britanic.

Lucian Bute, DISTRUS de ultimul anunţ al IBF

Astfel, Lucian Bute ar putea lua o vacanţă prelungită, până în 2013, iar primul semn în acest sens este şi amânarea plecării spre Montreal. Bute urma să analizeze cu staff-ul de la InterBox meciul cu Froch, dar revanşa, programată şi anunţată pentru finalul anului 2012, a fost anulată.

În acest moment, Lucian Bute are doar varianta unei lupte de palmares cu Kelly Pavlik. Meciul este însă aproape imposibili de perfectat din cauza pretenţiilor financiare ale americanului, pe care InterBox nu le poate satisface în condiţiile în care cota lui Bute a scăzut dramatic după KO-ul suferit în faţa lui Froch.

Iată cum arată ierarhia IBF la categoria supermijliocie:

CAMPION - Carl Froch

1. LIBER (va fi ocupat de challenger-ul oficial)

2. Adonis Stevenson

3. Edwin Rodriguez

4. Thomas Oosthuizen

5. Lucian Bute

6. James Degale

7. Mikkel Kessler

8. Kelly Pavlik

9. Sakio Bika

10. Glen Johnson

11. Andre Dirrell

12. Don George

13. Rowland Bryant

14. Librado Andrade

15. Benjamin Simon

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de răcire semnificativă, averse, descărcări electrice și vânt

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.