Locul cinci în lume la freestyler, pentru botoşăneanul Ştefan Florescu

Locul cinci în lume la freestyler, pentru botoşăneanul Ştefan Florescu

Săptămâna trecută, Ştefan Florescu a participat la World Freestyle Football Championship, unde a ocupat locul cinci. La această competiţie mondială au participat peste 200 de freestyleri din 50 de ţară.

Botoşăneanul Ştefan Florescu, care s-a remarcat la prima ediţie a emisiunii „Românii au talent" se menţine printre cei mai buni freestyleri din lume. Campion naţional la acestă disciplină, tânărul din Botoşani a reuşit cu jongleriile sale cu mingea să se impună şi la World Freestyle Football Championship 2012, competiţie care a avut loc săptămâna trecută la Praga.

Deşi a reuşit să ocupe locul cinci în lume, tânărul s-a arătat nemulţumit de rezultat şi a promis că la anul va face tot posibilul să urce pe podium. „Îmi pare rău că nu am reuşit să repet performanţa de anul trecut. Personal cred că aş fi meritat să mă clasez cel puţin pe locul trei. Juriul a decis însă altceva şi sunt nevoit să respect decizia. Anul acesta a fost şi mai greu. Au fost peste 200 de sportivi din 50 de ţări şi foarte mulţi dintr ei erau extraordinar de pregătiţi", a declarat Ştefan Florescu.

Tânărul şi-a făcut din freestyler un mod de viaţă, dar şi o sursă de câştigat bani. Practic, aceasta este singura sursă de venit a sportivului care este invitat să jongleze cu mingea la deschiderea unor evenimente sportive sau festivaluri din ţară. "Pot să spun că mă descurc cu banii pe care-i câştig acum, dar s-ar putea şi mai bine dacă aş avea un impresar", mărturiseşte Ştefan. Din reprezentaţiile sale de freestyler, tânărul câştigă lunar, în medie, 500 de euro, bani cu care îşi ajută uneori şi familia. Sursa: adevarul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.