Liviu Ciubotariu, fostul fundaş al naţionalei,  dorit la FC Botoşani

Liviu Ciubotariu, fostul fundaş al naţionalei, dorit la FC Botoşani

Liviu Ciubotariu, tehnicianul echipei Dinamo II, este dorit pentru a antrena FC Botoşani după plecarea lui Cristi Popovici de la lot. Oficialii echipei locale susţin că poartă încă discuţii pentru a-l aduce la lot pe fostul fundaş al echipei naţionale. El a antrenat până acum pe CS Otopeni, Internaţiuonal Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo II. După plecarea lui Ioan Andone, Ciubotariu a ajuns interimar la prima echipă din Ştefan Cel Mare, scrie botosaninews

 

“E un antrenor bun dar în momentul de faţă este la Dinamo, la prima echipă. E greu să îl putem adduce la Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. El a mai adăugat că există însă şi alte nume pentru discuţiile care vor urma în vederea aducerii la lot a unui antrenor.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.