Liga a 3-a, Etapa XXIII: Astăzi FCM Dorohoi joacă în deplasare la FC Politehnica Galaţi

Liga a 3-a, Etapa XXIII: Astăzi FCM Dorohoi joacă în deplasare la FC Politehnica Galaţi

Marţi, 24 aprilie, se va disputa a 23-a etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe FC Politehnica Galaţi.

Meciul se va disputa la ora 17:00 pe stadionul „Siderurgistul” din Galaţi şi este al patrulea meci jucat în deplasare din acest retur. Până la această etapă FCM Dorohoi a strâns 22 de puncte şi este clasată pe locul 10 al campionatului Ligii a 3-a, Seria I [Vezi FOTO 2].

Vezi programul complet al acestei etape:

SC FC Ceahlaul Piatra Neamţ II – stă

CS Aerostar Bacău – SC Municipal Petrotub Roman

CSM Focşani – SC FC Otelul Galaţi 2

ABC Stoicescu – CSM Paşcani

FC Politehnica Galaţi – FCM Dorohoi

CS Cetatea Târgu Neamţ – Sport Club Bacau

CS Panciu – CSM Râmnicu Sărat

ACS Sporting Suceava – ACS Rapid CFR Suceava

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.