Liga a 3-a, Etapa XVIII: FCM Dorohoi întâlnește pe teren propriu Sport Club Bacău

Liga a 3-a, Etapa XVIII: FCM Dorohoi întâlnește pe teren propriu Sport Club Bacău

Vineri, 30 martie, se va disputa a 18-a etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe Sport Club Bacău.

Meciul se va disputa la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi şi este al doilea meci jucat pe teren propriu din acest retur. FCM Dorohoi are nevoie de susţinerea suporterilor, de aceea toți dorohoienii sunt așteptați la stadion să își încurajeze echipa și să o conducă spre victorie.

Hai FCM Dorohoi!

Vezi programul complet al acestei etape:

ACS Rapid CFR Suceava - CSM Focşani

CS Aerostar Bacău - ABC Stoicescu

AFC Odorheiu Secuiesc - FC Politehnica Galaţi

SC FC Ceahlaul Piatra Neamţ II - CS Cetatea Târgu Neamţ

SC Municipal Petrotub Roman - CS Panciu

SC FC Otelul Galaţi 2 - ACS Sporting Suceava

CSM Paşcani - CSM Râmnicu Sărat

FCM Dorohoi - Sport Club Bacau

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.