Liga a 3-a, Etapa XV: FCM Dorohoi joacă în deplasare la SC FC Otelul Galati II

Liga a 3-a, Etapa XV: FCM Dorohoi joacă în deplasare la SC FC Otelul Galati II

Vineri, 25 noiembrie, se va disputa a 15-a etapă din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi întâlneşte pe SC FC Otelul Galati II.

Meciul se va disputa la ora 14:00 pe stadionul „Siderurgistul” din Galați şi va fi arbitrat de către centralul Costache Fernando (Constanţa - Constanţa) şi asistenţii Danciu Florin Mihai (Focşani - Vrancea) respectiv Stoian Cosmin Ştefan (Constanţa - Constanţa), iar ca observatori vor fi Manasă Costică (Bacău - Bacău) și Vlad Nicolae (Bucureşti - Bucureşti).

Iată programul complet al acestei etape:

ACS Rapid CFR Suceava - CSM Pascani

SC FC Otelul Galati II - FCM Dorohoi

SC Municipal Petrotub Roman - Sport Club Bacau

SC FC Ceahlaul Piatra Neamt II - CSM Ramnicu Sarat

AFC Odorheiu Secuiesc - ACS Sporting Suceava

CS Aerostar Bacau - CS Panciu

CSM Focsani - CS Cetatea Targu Neamt

ABC Stoicescu - FC Politehnica Galati

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.