LIGA 4 | Meci “INCINS” la Roma! Gazdele au fost invinse de Luceafarul Mihai Eminescu (1-2)

LIGA 4 | Meci “INCINS” la Roma! Gazdele au fost invinse de Luceafarul Mihai Eminescu (1-2)

Pe o caldura insuportabila, temperatura fiind de aproximativ 38 de grade, AS Roma si Luceafarul Mihai Eminescu au oferit un adevarat spectacol spectatorilor prezenti la meci.

Prima repriza a debutat cu un asalt al romanilor la poarta lui Purceac. Razvan Carabus a preluat balonul in careu si a sutat milimetric peste poarta. Peste numai cateva minute Vasile Irimia ajunge singur pe partea stanga, centreaza in fata portii, insa Gradinaru rateaza sutul. In minutul 30, contrar cursului jocului, oaspetii scapa pe un contraatac ce l-a surprins pana si pe asistentul Radu Cretu, care nu a observat pozitia clara de offside in care se afla Iosif Netbai. Atacantul “luceferilor” a preluat balonul a patrus in careu si l-a invins pe Vieru. In timp ce gazdele protestau la adresa asistentului, oaspetii celebrau golul.

Cu moralul putin scazut, romanii au inceput din nou sa atace si sa inscrie golul egalizator. In minutul 35 a fost o dubla ocazie pentru AS Roma, atunci cand Vasile Irimia a ajuns in fata portii si a sutat puternic, inca pe centrul portii si de acolo a respins Purceac, pana la Liuta, insa, care a sutat si el puternic din 6 m, dar portarul oaspetilor a respins din nou. Peste numai un minut Luceafarul au dus scorul la 0-2, Ioan Vieriu inscriind din 13 m. Inainte de finalul primei reprize Alexandru Danila a fost la un pas de a marca primul gol al romanilor, insa acelasi Purceac a facut din nou minuni in poarta oaspetilor.

In repriza secunda romanii au continuat asaltul asupra “luceferilor” , oaspetii ajungand la poarta lui Vieru o singura data, atunci cand Vechiu a reluat din careu balonul in bara transversala. In minutul 65 a venit si golul. Bacatariu i-a pasat in cereu lui Podariu, care l-a invins pe Purceac pentru prima data. Vasile Irimia a reusit sa inscrie golul egalizator, insa asistentul care a gresit in prima repriza la primul gol oaspetilor, a ridicat de aceasta data fanionul, anuland reusita romanilui.

AS Roma a fortat egalarea pana la finalul meciului, dominand clar repriza secunda. In minutul 90, Irimia executa un corner de pe partea dreapta, balonul ajunge in careu la Liuta care trimite langa bara, insa Purceac si-a facut treaba astazi si e respins din nou in corner. A executat Gradinaru pana la Irimia iar atacantul romanilor a lovit mingea cu capul, insa aceasta a lovit bara transversala.

Scor final 1-2, iar AS Roma debuteaza cu stangul in noua editie de campionat, in timp ce Luceafarul bifeaza prima victorie.

AS Roma: Vieru – Apatie, Razlog, Gradinaru, Bucatariu – Burduja, Paduraru, Liuta, Danila – Carabus, Irimia. Rezerve: Olariu, Podariu, Sauciuc, Prisacariu

Luceafarul: Purceac – Lungu, Lionte, Dutca, Letos – Juncanaru, Vieriu, Antonescu, Cardas – Vechiu, Netbai. Rezerve: Siminiceanu, Erdic, Tatarcan, Onofrei, Pintilii, Vieru, Acsente

 

Vezi galerie FOTO - Click AICI!

Sursa: GazetaBT.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.