Leo Grozavu: „Obligatoriu trebuie să câstigăm meciul cu Pandurii”

Leo Grozavu: „Obligatoriu trebuie să câstigăm meciul cu Pandurii”

Înainte de meciul pe teren propriu împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu, tehnicianul botoșănenilor, Leo Grozavu, a declarat că nu vede altă variantă decât victoria la finalul celor 90 de minute de joc.

„Speram să fie în primul rând o victorie pentru noi, după vom vedea dacă va fi și spectacol. Dacă vor fi ambele ar fi foarte bine. Sunt o echipă bună. Au demonstrat-o în ultimii ani, dar și în acest an. Sunt o echipă capricioasă și inconstantă. Sunt jucatori care în anumite momente pot să facă diferența. Este o partidă foarte dificilă, deschisă oricărui rezultat. Obligatoriu trebuie să câstigăm acest meci. Trebuie să avem răbdare în continuare cu jucătorii, pentru că atunci când au fost transferați, nu am făcut-o din interes, este posibil ca unul sau altul să nu se fi acomodat. Jucătorii noștri vechi, aici sunt probleme, au fost mulți dintre ei accidentați, nu au revenit în forma lor bună, și automat cei noi au trebuit să aibă niște locomotive care să îi tragă. Ne așteaptă meciuri dificile, sper să ne mai revenim din probleme, avem jucători accidentați pe termen lung”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Stirea anterioara

Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici la Uvertura Mall în acest week-end

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii produse la coșurile de fum a două locuințe din Broscăuți și Mășcăteni

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.