Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici la Uvertura Mall în acest week-end

Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mici la Uvertura Mall în acest week-end

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Cei mici sunt aşteptaţi sâmbătă, 22 august, şi duminică, 23 august, pentru 2 zile pline de evenimente şi multe motive de distracţie.

Culoare şi imaginaţia vor fi în centrul atenţiei pentru că Uvertura Mall oferă sesiuni gratuite de Facepainting între orele 12:00 şi 16:00 atât sâmbătă cât şi duminică. Sesiunea este gratuită pentru toţi copii, se va desfăşura la etajul 3.

Tot sâmbătă avem un eveniment dedicat micuţelor domnişoare care sunt invitate la un Atelier de creaţie haine pentru păpuşi. Atelierul este organizat de către Club Modas iar materiale sunt oferite de atelierul de croitorie Perfect Size situat la demisolul Uvertura Mall. Acesta va începe la ora 11:00 şi se va încheia la ora 15:00, copii sunt invitaţi să vină cu păpuşa preferată pentru a deveni mici designeri.

Pentru cei mai mari am pregătit un eveniment al minţii, un concurs de GO, jocul strategic originar din vechea China care stimulează mintea, competitivitatea dar şi spiritul în echipă. La concurs sunt invitaţi toţi cei care sunt familiari cu jocul dar şi cei care vor să îl înveţe. Acesta are loc la etajul 4 între orele 16:00 şi 18:00.

Apoi sunt aşteptaţi la Facepainting pentru a-şi desena pe faţă eroii preferaţi, flori, fluturaşi şi multe alte modele pe faţă, totul se întâmplă la etajul 3 începând cu ora 12:00.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani