Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sorin Alin Clim, director DJDP: „Este de apreciat dacă parlamentarii din județ au făcut lobby pentru banii alocați de Guvern”

Sorin Alin Clim, director DJDP: „Este de apreciat dacă parlamentarii din județ au făcut lobby pentru banii alocați de Guvern”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

După ce miercuri, 19 august 2015, Guvernul României a decis, printr-o Hotărâre, repartizarea pe județe a sumei de 300 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la drumurile județene și comunale, au venit și primele reacții.

„Este un lucru foarte bun și pot să spun că era nevoie de bani în acest setor de activitate. Dacă a dat Guvernul bani pentru drumuri este un lucru foarte bun. De asemenea este de apreciat și faptul că județul Botoșani a primit o sumă considerabilă, fiind printre primele județe. Dacă parlamentarii județului Botoșani au făcut lobby pentru acest lucru este un lucru foarte bun și de apreciat. Orice ban care intră în județ este un lucru foarte bun, chiar dacă vine pe naționale, județene sau comunale, este foarte bine și chiar în orice sector de activitate până la urmă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Sorin Alin Clim, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani.

Reamintim faptul că suma alocată judeţului Botoşani este de 8,283 milioane de lei, fiind printre cele mai mari sume din ţară. Ulterior publicării acestei Hotărâri în Monitorul Oficial, repartizarea în cadrul județelor se va face prin hotărâri ale consiliilor județene, după consultarea primarilor, în funcție de lungimea și starea tehnică a drumurilor.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani