La un pas de faliment. O fostă campioană a României e într-o situație dramatică!

La un pas de faliment. O fostă campioană a României e într-o situație dramatică!

O fosta campioana a Romaniei se afla intr-o situatie disperata, fiind la un pas de faliment si desfiintare.

Sansele ca Otelul Galati sa isi continue activitatea sunt minime dupa ce creditorii clubului aflat in insolventa au respins planul de reorganizare propus de administratorul judiciar, scrie Ziare.com.

„Trei din cele patru categorii de creditori au votat impotriva pe motiv ca planul de reorganizare prezentat este prea vechi. Maine vom cere o sedinta in Camera de Consiliu a instantei, cu un nou termen. In proportie de 80% Otelul este mai aproape de faliment in acest moment. Investitorii galateni s-au retras ca urmare a acestei situatii. Sper ca lucrurile sa se lamureasca pana la inceperea campionatului", a declarat Mihail Bojinca, administratorul judiciar al echipei, pentru Monitorul de Galati.

Primul efect al respingerii planului de reorganizare este suspendarea activitatii clubului pentru o luna, pana in data de 25 februarie,

„Din cate stim e suspendata activitatea o luna de zile. Nu putem sa plecam nicaieri, nu avem unde sa ne antrenam. Nu ne lasa nici sa plecam. Primim adeverinta sa ne antrenam cu alta echipa, nu sa si plecam. Nu stiu de ce nu da falimentul si gata. In ziua de azi nu mai da nimeni nici 1.000 de euro pe un jucator. Nu am inteles prea multe, acum am mai vorbit si noi. Ne-au zis sa plecam acasa, sa ne cautam o echipa sa ne antrenam. Tare imi e frica sa nu cumva sa ramanem fara echipa pana in vara. Aseara am iesit din cantonament, de azi sa vedem ce va fi. Cred ca se inchide tot. Nu stiu ce mai asteapta. Noi avem de pierdut. Va dati seama ca nu ai cum sa suspenzi o luna activitatea si apoi sa joci in campionat. E imposibil!", a declarat capitanul Otelului, Samoel Cojoc, pentru Dunarea Batrana.

Otelul Galati este campioana Romaniei din sezonul 2010/2011.

Formatia de la malul Dunarii a evoluat in grupele Champions League in toamna anului 2011, incasand peste 15 milioane de euro de la UEFA.

Stirea anterioara

Virusul periculos care face ravagii în lume, în Europa. Două persoane, contaminate în Elveţia

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.