Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Juniorul dorohoian Robert Bosînceanu a debutat în Liga a II-a la vârsta de doar 15 ani

Juniorul dorohoian Robert Bosînceanu a debutat în Liga a II-a la vârsta de doar 15 ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Robert Bosînceanu, juniorul dorohoian care l-a impresionat chiar și pe antrenorul echipei naționale a României Under 15, a debutat în Liga a II-a, la vârsta de doar 15 ani.

Imediat după ce acesta a făcut antrenamentul cu lotul național la Iași, după doar o săptămână a fost convocat în lotul echipei Rapid CFR Suceava, acesta debutând în meciul cu Academia Argeș, o echipă cu experiență și candidată la promovare în Liga I. Chiar dacă a jucat doar 10 minute, Robert a fost aplaudat de publicul sucevean, aceștia cerând ca tânărul mijlocaș să joace mai mult. Robert a recuperat doua mingi și chiar a creat o fază de gol aceasta nefiind finalizată de atacantul celor la Rapid CFR Suceava. 
 
Antrenorul secund al Rapidului, de asemenea dorohoian, l-a apreciat pe Robert și ia dat o sansa de joc și se pare că pe viitor își va câștiga un loc în echipă. Probabil, acum fiind la o vârstă mai fragedă va mai dura titularizarea lui în echipă dar să nu uităm că Robert a fost singurul junior care a fost în cantonament cu Rapid CFR Suceava, a făcut față antrenamentului fizic și a fost singurul apreciat de staf și de conducere.
 
Meritul deosebit îl au cei de la Omnia Suceava, club care l-au legitimat pe Robert, l-au crescut și care s-au zbătut ca el să ajungă cât mai sus. 
 
Interesul pentru juniorul dorohoian este mare, având în vedere și faptul că părinții acestuia fiind căutați de un scouter de la echipa spaniolă Deportivo la Coruna.
 
ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani