Județul Botoșani reprezentat în cadrul proiectului Youth Council al Federației Române de Fotbal - FOTO

Județul Botoșani reprezentat în cadrul proiectului Youth Council al Federației Române de Fotbal - FOTO

Petrică Leancă, originar din Lișna, județul Botoșani, a participat în perioada 22-24 mai în cadrul seminarului Youth Council, desfășurat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Youth Council un proiect al Federației Române de Fotbal ce are ca rol dezvoltarea leadership-ului în sport.

Petrică a participat la activități de team-building și inițiere în managementul proiectelor, a asistat la prezentarea programului de voluntariat al Campionatului European 2020 (turneu care va fi găzduit și de România), a lucrat în cadrul unei echipe cu scopul de a crea un proiect prin care fotbalul își pune amprenta în societate, urmând ca în seara de joi, să joace un meci împotriva echipei de tineret Daco-Getica, avându-i drept coechipieri pe fostul internațional Lucian Sânmărtean și portarul echipei germane Borussia Dortmund, Roman Burki, acesta venind în calitate de reprezentant al Fundației Terre des Hommes. Seminarul s-a încheiat vineri dimineață, cu prezentarea proiectului și ceremonia de premiere.

Felicitări, Petrică și mult succes în drumul tău!

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Conducători auto depistați în timp ce efectuau transport neautorizat de persoane. Vezi ce sancțiuni au primit!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.