Jucătorii de la FC Botoșani încrezători într-un rezultat pozitiv în duelul cu Gaz Metan Mediaș

Jucătorii de la FC Botoșani încrezători într-un rezultat pozitiv în duelul cu Gaz Metan Mediaș

Fundașul dreapta al FC Botoșani, Andrei Patache, s-a arătat încrezător într-un rezultat pozitiv al grupării locale în duelul de la Mediaș cu Gaz Metan.

„Terenul de la Mediaș mi-a adus numai bucurii. Cred că nu am pierdut niciodată acolo. Sper să prindem o zi bună, să avem dăruire, implicare și să ieșim cu capul sus din acest meci. Îi știm bine pe adversari. Au trei-patru jcuători noi, dar în rest sunt aceeași. Știm punctele lor forte, punctele slabe, și trebuie să punem în aplicare ce ne spune Mister. Trebuie să fim organizați și să nu mai facem cadouri pentru că în ultima vreme am primit cam ușor goluri, lucru care în trecut nu se întâmpla. În unele momente am fost naivi și cred că toți de pe linia de fund am avut greșeli individuale care ne-au costat scump. Nu ne ascundem după greșeală, ne asumăm aceste lucruri, ni le spunem în față. Sper să câștigăm. E bun și un punct dar ideal ar fi să câștigăm. Avem entuziasm însă trebuie să arătăm și pe teren acest lucru”, a declarat Andrei Patache.

Goalkeeperul FC Botoșani, Eduard Pap, a declarat în perspectiva duelului de duminică de la Mediaș cu Gaz Metan că dacă echipa va intra la fel de determinată și concentrată pe teren cum a făcut-o cu Dinamo, nu va pierde meciul.

„Nu știu dacă se poate vorbi chiar de o favorită în acest meci. Noi mergem cu speranțele de a câștiga acest meci și cred că dacă luăm valoarea lotului suntem clar favoriți la Mediaș. Nu ne interesează absențele lor și nu asta ar trebui să fie problema noastră, ce absenșe au ei. Trebusie să ne concentrăm și să fim exact cum am fost la meciul cu Dinamo și să ne facem jocul nostru. Dacă noi intrăm cu atitudinea și colectivitatea de la meciul cu Dinamo nu cred că vom avea probleme. Sper ca la Mediaș să mergem pe aceeași linie începută la jocul cu Dinamo. Avem nevoie să legăm două-trei victorii să revenim în primele șase echipe”, a declarat Eduard Pap.

Stirea anterioara

Hoț de buzunare prins în flagrant de polițiști la Botoșani

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.