Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Hoț de buzunare prins în flagrant de polițiști la Botoșani

Hoț de buzunare prins în flagrant de polițiști la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În dimineaţa zilei de astăzi, în intervalul orar 08:00 – 10:00, lucrătorii din cadrul Birourilor de Ordine publică şi Investigaţii Criminale ai Poliției Municipiului Botoșani, în colaborare cu funcţionari din cadrul SC Locativa SA, respectiv Serviciul de Evidență a Populației, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională, aceasta având ca scop descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

Activităţile specifice, desfăşurate în contextul îndeplinirii sarcinilor şi atribuţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, au fost întreprinse în zona Parcul Tineteretului şi Piaţa Centrală din municipiu, fiind acordat sprijin din partea lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Botoșani, precum şi de cei ai I.J.J. Botoșani.

Astfel, poliţiştii au legitimat peste 110 persoane, unele dintre acestea fiind atenţionate să adopte pe viitor un comportament corespunzător normelor de convieţuire socială, iar un număr de 32 de autovehicule au fost controlate de poliţişti, aceste activităţi fiind întreprinse exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Ca urmare a neregulilor constatate, lucrătorii de poliţie au aplicat, conform principiului gradualităţii, 13 sancţiuni în cuantum total de 2320 de lei, unele dintre ele fiind însoţite şi de măsura avertismentului.

De asemenea, pe timpul desfășurării activităților curente, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 35 de ani din mun. Botoșani după ce a sustras un portofel în care se afla suma de aproximativ 5000 lei din buzunarul unui cetățean ce se deplasa prin parcarea unui centru comercial din Piața Centrală, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani