Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Iulian Mihăescu: „Ăștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil”

Iulian Mihăescu: „Ăștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

La finalul întâlnirii, înlocuitorul lui Mircea Rednic pe bancă, Iulian Mihăescu a declarat că echipa sa este mulțumită chiar și cu singurul punct obținut în nordul Moldovei.

„Este un rezultat echitabil, mulțumitor. A trebuit să facem multe schimbări. L-am pierdut pe Marcel la pauză. Acum nu știm situația lui exactă, dar sper să nu fie ceva grav. Abia după ce va face analize amănunțite, vom afla. A fost un meci greu. Am avut multe probleme și a trebuit să încropim o echipă. Am jucat cu mulți copii, după cum ați văzut am apelat la Patrick Petre, la Moldoveanu. Dar asta e, aștia suntem și mergem înainte. A fost un rezultat echitabil.

Puteam marca și la acea ocazie a lui Gavrilă, dar este bine că nu am pierdut. Urmează meciul din Cupă, dar înainte vom avea o deplasare lungă până la București. În plus vom juca și la 16:30 și va fi și ăsta un impediment. Nu cred că este foarte bine să vorbești despre gruparea gazdă, dar față de campionatul trecut eu cred că se vede o oboseală sau cred că participarea în Europa League și acele deplasări lungi și-au pus amprenta, apare aici o oboseală, nu vreau să intru în amănunte. Dar eu zic că echipa își va reveni și va deveni din nou acel adversar redutabil care a fost campionatul trecut”, a spus Iulian Mihăescu.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani