Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dinamo a plecat cu un punct de la Botoşani. FC Botoșani - Dinamo 1-1

Dinamo a plecat cu un punct de la Botoşani. FC Botoșani - Dinamo 1-1

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

A fost 1-1, a şasea remiză consecutivă în deplasare şi al treilea meci la rând fără victorie în Liga 1 pentru echipa lui Mircea Rednic.

Cu antrenorul în tribună, suspendat, Dinamo a început în forţă meciul de la Botoşani. Rotariu a luat o fază pe cont propriu şi a finalizat excelent, dar mingea a lovit transversala.

În ciuda jocului bun al alb-roşiilor, gazdele au deschis scorul în minutul 27, prin Cabrera, care l-a driblat uşor pe Fai înainte de a trimite pe lângă Cernaiuskas.

Replica oaspeţilor a venit de la Essombe, dar camerunezul a fost blocat în ultimul moment de Iliev.

Portarul gazdelor nu a mai avut replică în prelungirile primei reprize, când atacantul a egalat cu al treilea său gol în Liga 1.

Elevii lui Mircea Rednic au început foarte bine repriza a doua. Gavrilă a ratat şansa să-şi aducă echipa în avantaj, după o pasă bună primită de la Şerban.

Gazdele au scăpat şi la lovitura de cap a lui Puljic, astfel că s-a terminat 1-1, al şaselea meci la rând în toate competiţiile în care moldovenii nu reuşesc să câştige.

După etapa a 11-a FC Botoșani ocupă locul 12 în clasament din 14 echipe, cu 8 puncte.

Pentru Dinamo urmează meciul din Cupa României, de la Brăila, cu Dacia Unirea, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 16:30.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani