Iordănescu SE RETRAGE din cursa pentru şefia FRF. „Îl susţin pe Popescu!”

Iordănescu SE RETRAGE din cursa pentru şefia FRF. „Îl susţin pe Popescu!”

Anghel Iordănescu a anunţat că nu va candida împotriva lui Gică Popescu la alegerile pentru şefia FRF din 2014.

Anghel Iordănescu nu vrea să strice relaţiile cu foştii săi elevi de la echipa naţională, motiv pentru care a decis să nu se încrie în cursa pentru şefia FRF, deşi a dat de înţeles că ar fi fost tentat în cazul în care Gică Popescu nu ar fi candidat.

"Îmi e imposibil să mă lupt cu această echipă a lui Gică Popescu. Nu mă văd niciodată că aş putea fi adversarul lui Hagi, Popescu, Stelea, Ilie Dumitrescu. Am petrecut prea mult cu ei în cantonamente şi nu pot candida împotriva celor cu care am muncit, cu care am avut bucurii şi tristeţi", a spus Iordănescu la Digi Sport.

"Generalul" i-a urat succes lui Gică Popescu la alegerile din vara anului viitor: "Când mă gândeam la această poziţie, după ce auzisem că Mircea Sandu şi-a anunţat decizia de a renunţa, nu mă aşteptam ca Gică Popescu să candideze şi nici să aibă asemenea oameni de valoare în echipă. Am discutat cu el pe marginea acestui proiect al lui. Vă spun sincer că sunt entuziasmat, fiindcă îmi dau seama că el şi cei care îi sunt alături îşi doresc să facă performanţă".

Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.