Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în meciul disputat împotriva celor de la ACS Bucovina Pojorâta

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în meciul disputat împotriva celor de la ACS Bucovina Pojorâta

FCM Dorohoi a fost învinsă în meciul disputat astăzi împotriva celor de la ACS Bucovina Pojorâta, într-o partidă care a contat pentru cea de-a 3-a etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, s-a disputat cea de-a treia etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a etapă în care , FCM Dorohoi a întâlnit echipa ACS Bucovina Pojorâta într-un meci disputat de la ora 17:00 pe stadionul „Comunal” din Pojorâta.

FCM Dorohoi a început meciul echilibrat, în primul sfert de oră ambele echipe neavând ocazii notabile. Minutul 25, se pare că a fost cu ghinion pentru dorohoieni, deoarece Mihai Bordeianu s-a accidentat. ACS Bucovina Pojorâta a trecut în avantaj pe tabelă în minutul 34 în urma transformării unui penalty, survenit după un fault în careu. Acordarea acestui penalty a scos din minți gruparea dorohoiană, antrenorul Vespazian Colban fiind trimis în tribună pentru proteste, în minutul 40. Scorul la pauză a fost 1-0.

Începutul reprizei secunde a fost la fel de lipsită de ocazii ca și prima parte a jocului. Ritmul inert a fost rupt în minutul 53 când cei de la ACS Bucovina Pojorâta și-au dublat avantajul. În minutul 62 FCM Dorohoi a rămas în 10 oameni după ce Ștefan Nicolae, care a intrat la pauză, a văzut ușor al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Deși FCM Dorohoi a dominat în cea de-a doua repriza, totuși nu a reușit să-și creeze ocazii clare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.