Înfrângere suferită de FC Botoșani în fața celor de la Petrolul Ploiești

Înfrângere suferită de FC Botoșani în fața celor de la Petrolul Ploiești

FC Botoşani a suferit a doua înfrângere din acest debut de sezon. După ce în prima etapă a pierdut cu 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, echipa lui Leo Grozavu a pierdut astăzi în deplasarea de la Ploieşti.

Partida dintre Petrolul Ploieşti şi FC Botoşani a început de la scorul de 1-0. În secunda 60, Adrian Mutu a marcat cu capul din şase metri după o greşeală de marcaj a fundaşilor botoşăneni. Jucători botoşăneni nu se trezesc şi în minutul 13 mai încasează un gol. Mutu centrează de pe stânga iar Albin îl execută pe Lazar cu un şut din interiorul careului. Trei minute mai târziu, goalkeperul botoşănean David Lazar comite o greşeală uriaşă şi Tamuz marchează pentru 3-0. Petrolul putea să majoreze scorul în minutul 25 dar Mutu şutează slab dintr-o poziţie foarte bună. Prima ocazie a botoşănenilor a a venit abia în minutul 26 când Ianc a şutat de la 20 de metri dar mingea a izbit bara. În minutul 33, Grozavu face prima schimbare. Îl scoate din teren pe David Lazar şi îl introduce pe Călin Tiuţ.

Gazdele nu mai forţează şi deja se gândeau la returul din Europa League iar de asta a profitat FC Botoşani. În minutul 38, olandezul Quenten a centrat foarte bine de pe stânga iar Batin a marcat cu capul din careul mic.

FC Botoşani a început ceva mai bine partea secundă dar cei care au marcat au fost tot elevii lui Răzvan Lucescu. În minutul 60, Tamuz profită de o nouă gafă a defensivei botoşănene şi marchează pentru 4-1.

Pe final, meciul a părut a fi unul amical. FC Botoşani nu avea forţa de a mai pune probleme în timp ce Petrolul nu a mai forţat. Echipa lui Leo Grozavu rămâne cu zero puncte după două etape iar duminica viitoare va juca pe teren propriu cu Astra Giurgiu. În două jocuri, FC Botoşani a marcat un singur gol şi a primit în schimb şapte.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători:

Lazar – Patache, Tincu, Oltean, Acsinte – Ianc, Croitoru, Vaşvari – Ivanovici, Batin, Quenten

Rezerve: Tiuţ – Atudorei, Homei, Tiron, Hadnagy, Fulop, Danci

Antrenor: Leo Grozavu

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Hoban, Fanchone – Marinescu, de Lucas – Teixeira, Mutu, Albin – Tamuz

Rezerve: Bolboaşă – Mustivar, N’Koyi, Nepomuceno, Astafei, Beţa, Satli

Antrenor: Răzvan Lucescu

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.