Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Înfrângere suferită de FC Botoșani în deplasarea de la Târgu Mureș

Înfrângere suferită de FC Botoșani în deplasarea de la Târgu Mureș

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Seria victoriilor pentru FC Botoșani a fost înteruptă în deplasarea de la Târgu Mureș, unde gazdele au câștigat cu scorul de 2-1, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 1. Golurile mureșenilor au fost date de senegalezul N`Doye în minutele 36 și 85, iar golul botoșănenilor a fost marcat de Hadnagy în minutul 78.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători: Curileac – Homei (`46 Anghelina), Tincu, Ngadju, Acsinte (cpt) – Danci, Vaşvari, Croitoru – Fulop (`79 Ianc), Batin (`63 Hadnagy), Martinus.

Adrian Falub, principalul mureșenilor a trimis în teren următorii jucători: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Hora (`73 Amauri), N’Doye (cpt), Mureşan, Zicu (`46 Szekely) – Martins, Goga

Principalul finanţator al FC Botoşani nu este supărat pe jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu. El consideră că Vaşvari&Co au făcut un meci destul de bun dar s-a văzut clasa lui N’Doye care a marcat două goluri şi a mai creat câteva ocazii la poarta lui Curileac.

„Ne-a bătut o echipă care nu a fost mai bună ca noi dar în schimb a avut câţiva jucători care au făcut diferenţa. Mă gândesc în primul rând la N’Doye. Noi ca echipă am fost mai legaţi, am avut mai multă posesie. Ei au dat un gol norocos după care s-au blocat în apărare. Era greu să desfaci. Sunt jucători cu experienţă la ei în apărare, sunt buni. Noi am dat un gol foarte frumos dar din păcate nu am reuşit să luăm un punct. N’Doye este un fotbalist foarte bun, puternic, egergic. E greu de ţinut. Păcat. Ăsta e fotbalul. Ne-a bătut o echipă care are un jucător foarte bun. Ei au mai mulţi jucători foarte buni dar N’Doye a făcut diferenţa”, a spus Valeriu Iftime.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani