Înfrângere la limită pentru FC Botoșani în Europa League. Botoșănenii sunt optimiști pentru retur

Înfrângere la limită pentru FC Botoșani în Europa League. Botoșănenii sunt optimiști pentru retur

FC Botoşani a avut o misiune foarte dificilă în turul doi al preliminariilor Europa League, formaţia lui Leo Grozavu întâlnindu-i joi, 16 iulie 2015, pe cei de la Legia Varşovia, o echipă mult mai titrată şi obişnuită cu competiţiile europene.

Moldovenii au ]nceput curajos meciul și au avut primii inițiativa în faza ofensivă, însă șutul care a deschis jocul i-a aparținut lui Michal Kucharczyk, mingea sa trecînd puțin pe lîngă poartă. În minutul 14, Brata ia o acţiune pe cont propriu, şuteză de la 20 de metri dar Kuciak prinde fără mari probleme.

Meciul a continuat destul de echilibrat ambele echipe având ocazii de poartă. Polonezii au început să pună presiune pe defensiva botoşăneană dar fără ocazii mari la poarta lui Iliev, însă FC Botoşani a avut cele mai mari ocazii pe sfârșit de primă repriză.

Polonezii au început mult mai tare în mitanul secunt şi în minutul 49 Nikolici are şansa de a deschide scorul, a reluat cu capul din interiorul careului dar Iliev prinde fără emoţii. Polonezii au fost din ce în ce mai agresivi, cu multe intrări peste limita regulamentului. Dominarea polonezilor s-a concretizat în minutul 77 când Duda a profitat de o greşeală colectivă a defensivei botoşănene şi a marcat cu un şut plasat, din marginea careului și a înscris pentru 1-0.

Legia a controlat meciul și finalul partidei a aparţinut tot polonezilor dar Iliev a avut două intervenţii incredibile şi salvează pe FC Botoşani.

Stirea anterioara

Se anunță zile fierbinți! Vezi cum v-a fi vremea în week-end

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.