Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Înfrângere la limită pentru FC Botoșani în Europa League. Botoșănenii sunt optimiști pentru retur

Înfrângere la limită pentru FC Botoșani în Europa League. Botoșănenii sunt optimiști pentru retur

Categorie : Sport

FC Botoşani a avut o misiune foarte dificilă în turul doi al preliminariilor Europa League, formaţia lui Leo Grozavu întâlnindu-i joi, 16 iulie 2015, pe cei de la Legia Varşovia, o echipă mult mai titrată şi obişnuită cu competiţiile europene.

Moldovenii au ]nceput curajos meciul și au avut primii inițiativa în faza ofensivă, însă șutul care a deschis jocul i-a aparținut lui Michal Kucharczyk, mingea sa trecînd puțin pe lîngă poartă. În minutul 14, Brata ia o acţiune pe cont propriu, şuteză de la 20 de metri dar Kuciak prinde fără mari probleme.

Meciul a continuat destul de echilibrat ambele echipe având ocazii de poartă. Polonezii au început să pună presiune pe defensiva botoşăneană dar fără ocazii mari la poarta lui Iliev, însă FC Botoşani a avut cele mai mari ocazii pe sfârșit de primă repriză.

Polonezii au început mult mai tare în mitanul secunt şi în minutul 49 Nikolici are şansa de a deschide scorul, a reluat cu capul din interiorul careului dar Iliev prinde fără emoţii. Polonezii au fost din ce în ce mai agresivi, cu multe intrări peste limita regulamentului. Dominarea polonezilor s-a concretizat în minutul 77 când Duda a profitat de o greşeală colectivă a defensivei botoşănene şi a marcat cu un şut plasat, din marginea careului și a înscris pentru 1-0.

Legia a controlat meciul și finalul partidei a aparţinut tot polonezilor dar Iliev a avut două intervenţii incredibile şi salvează pe FC Botoşani.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani