Incidente fără precedent la Dorohoi: Acces de furie a portarului de la CS Aerostar Bacău - FOTO

Incidente fără precedent la Dorohoi: Acces de furie a portarului de la CS Aerostar Bacău - FOTO

Nemulțumit de deciziile luate de arbitru în timpul meciului și culminând cu acordarea unui penalty pentru FCM Dorohoi în minutul 90+3, portarul celor de la CS Aerostar Bacău a făcut o criză de nervi.

Totul a început în repriza secundă când portarul băcăuanilor, Savu Emanuel, a lovit bara porții în repetate rânduri și a amenințat tușierul pentru că nu a fost mulțumit de o decizie a acestuia, care a acordat corner pentru gazde.

Furia a culminat în prelungirile meciului când centralul a acordat penalty pentru FCM Dorohoi, care a câștigat în urma acestuia. La finalul meciului, Savu Emanuel, s-a repezit la banca oaspeților, a distrus un perete lateral din aceasta apoi în drumul său către vestiare a distrus un steag de la colțul terenului și a deteriorat ușa din termopan de la intrarea în vestiare.

Acestuia i s-a reținut carnetul de joc și cel mai probabil va urma să primească mai multe sancțiuni pentru aceste gesturi necontrolate. În continuare a rămas la latitudinea oficialilor FCM Dorohoi dacă vor efectua o plângere pentru aceste distrugeri sau dacă se vor înțelege pe cale amiabilă cu cei de la CS Aerostar Bacău. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

[gallery link="file" orderby="rand"]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.