INCIDENT: Centralul Iovu s-a contrat cu fotoreporterul Hritcu: “De ce imi faci poza, dute ma in …”.

INCIDENT: Centralul Iovu s-a contrat cu fotoreporterul Hritcu: “De ce imi faci poza, dute ma in …”.

Ciprian Iovu, cel mai bun arbitru botosanean

La sfarsitul finalei dintre AS Roma si FC II Botosani (4-2), centralul Ciprian Iovu s-a contrat verbal cu fotoreporterul, Dan Hritcu (face poze pentru mai multe site-uri inclusiv Botosaneni.ro), care s-a apropiat foarte aproape de arbitru cu aparatul vrand sa realizeze un instantaneu inedit.

“Am mers la meci, am facut poze si intr-adevar am stat pe banca Romei, de unde am si auzit cum arbitru Iovu a injurat un jucator al Romei, spunandu-i chiar si “cuvinte de dulce”  antrenorului Schiopu, cand la eliminat. S-a terminat meciul  si m-am dus sa ii fac o poza de aproape  si m-a injurat. < “Ce imi faci tu mie poza?  Dute ma in ….. >“, a declarat fotoreporterul Dan Hritcu.

__________

Ciprian Iovu neaga ca l-a injurat: “I-am zis ceva, ca imi baga aparatul in fata, dar nu l-am injurat”

” Fotoreporterul asta al vostru, era ultras Roma! A stat pe banca la Roma si la sfarsit a venit si mi-a bagat aparatul in fata si i-am zis cate ceva, dar nu l-am injurat cum spune el. Cred ca era mai bine daca il trimiteam, dupa gard in tribuna sa nu ma mai streseze”, a spus arbitrul Iovu.

.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.