„Împreună prin sport” – ediția a III-a – la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla

„Împreună prin sport” – ediția a III-a – la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla

La Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomîrla, sâmbătă, 7 iunie 2014, a avut loc a III-a ediție a Concursului Județean „Împreună prin sport”, competiție de fotbal inclusă în Calendarul Activităților Educative Județene 2013-2014 a ISJ Botoșani, coordonată de profesor Florin Ionel.

Activitatea a avut ca obiective:

·    dezvoltarea spiritului de întrecere, a disciplinei şi a corectitudinii faţă de adversar

·    formarea şi dezvoltarea unor relaţii de cooperare şi prietenie

·    dezvoltarea spiritului de fair-play și a gustului pentru competiţie

·    destinderea, relaxarea elevilor prin practicarea sportului.

La competiţie au participat Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa, comuna Ibănești (prof. Ciprian Corduneanu), Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca (prof. Vasile Afusoaie), Şcoala Gimnazială „Gheorghe Popovici” Lozna (prof. Liviu Guleac și prof. Bogdan Temneanu), Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârfu Câmpului (prof. Alina Calancea), Complexul de Apartamente Dorohoi (instructor Bogdan Hrițcu) și Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla (prof. Florin Ionel).

Echipele au fost împărțite prin tragere la sorți în două grupe a câte 3 echipe, câștigătoarele grupelor jucând pentru locurile 1-2, cele de pe locul II pentru locurile 3-4, iar cele de pe locul III pentru locurile 5-6.

La finalul competiției, primele trei locuri au fost ocupate de:

Locul I – Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla

Locul II – Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârfu Câmpului

Locul III – Complexul de Apartamente Dorohoi.

Echipele participante au fost răsplătite cu premii constând în diplome,cupe și mingi de fotbal. Au fost acordate trei premii speciale:

„Cel mai bun portar” – Andrei Apînzurășoae (Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomîrla)

„Golgheterul competiției” - Andrei Jitariu (Complexul de Apartamente Dorohoi)

„Cel mai bun jucător” - Răzvan Buțerchi (Şcoala Gimnazială nr. 1 Vârfu Câmpului)

Scopul competiției a fost cultivarea spiritului de fair-play prin fapte, gesturi, atitudini, comportamente etc, spirit care ar trebui să caracterizeze un bun sportiv, un bun elev, un bun profesor. Activități deacest gen au, pe lângă rolul de dezvoltare a personalității copiilor, și acela de a-i ajuta pe elevi să-și exprime și să-și dezvolte propriile abilități și priceperi dobândite în școală.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.