Halterofilii botoşăneni au cucerit cinci medalii la Campionatul Naţional

Halterofilii botoşăneni au cucerit cinci medalii la Campionatul Naţional

Componenţii secţiei de haltere a CS Botoşani au reuşit să cucerească cinci medalii la Campionatul Naţional, competiţie destinată seniorilor. Bianca Molie a reuşit să cucerească trei medalii de aur şi totodată să stabilească un nou record naţional la categoria 58 de kilograme.

Eleva lui Constantin Urdaş a câştigat competiţia cu 87 de kilograme la stilul smuls şi 109 kilograme la aruncat. Cu un total de 196 de de kilograme, Bianca Molie a stabilit un nou record naţional la categoria 58 de kilograme. Ea a depăşit cu un kilogram vechiul record naţional, scrie btonline.

Ionuţ Ilie a reuşit să cucerească două medalii de argint la categoria 69 de kilograme. Sportivul botoşănean s-a clasat pe locul doi la smuls cu 125 de kilograme. Tot pe locul doi s-a clasat şi la total cu 270 de kilograme. Pe locurile patru şi cinci la această categorie s-au clasat alţi doi botoşăneni. Este vorba de Florin Bejenariu şi Alexandru Pântea.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.