Florin Prunea vrea să îi ia locul lui Cornel Șfaițer în Comitetul Executiv al FRF

Florin Prunea vrea să îi ia locul lui Cornel Șfaițer în Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, s-a retras din Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), unde era reprezentant al Ligii a II-a, ca urmare a promovării echipei FC Botoşani în prima ligă.

Locul lăsat liber este râvnit de preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de membru în Comitetul Executiv al FRF.

Astăzi (n.r. – miercuri), mi-am depus dosarul de candidatura pentru funcţia de membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a II-a. Mi-am depus această candidatură pentru ca echipele din liga secundă să aibă un cuvânt de spus în acest for. Vreau să ajut cât pot echipele din liga secundă din această funcţie. Mi se pare normal ca un reprezentant al echipelor din Liga a II-a să fie garantul respectării legilor şi regulamentelor fotbalistice şi ştiţi că eu întotdeauna am susţinut acest lucru”, a declarat Florin Prunea.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, ediția a II-a

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.