Final de tur competițional: Vezi un rezumat cu golurile înscrise de FC Botoșani - VIDEO

Final de tur competițional: Vezi un rezumat cu golurile înscrise de FC Botoșani - VIDEO

FC Botoșani a încheiat turul campionatului 2015-2016 pe locul 12 acumulând 9 puncte. Deși nu a înscris în Liga 1, Dan Roman este golgeterul echipei cu trei goluri, două marcate în Cupa UEFA și unul în Cupa Romaniei, alături de Gonzalo Cabrera tot cu trei reușite.

Clasamentul reușitelor este completat de Vașvari și Croitoru câte două goluri, Ivanovici, Batin, Hadnagy și Dimitrov marcând câte un gol.

Vezi golurile sezonului 2015-2016 din toate competițiile în care a participat FC Botosani:

Stirea anterioara

Atenție șoferi: DJDP Botoşani efectuează lucrări la două poduri din județ.

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.