Fed Cup 2015. Alexandra Dulgheru a invins-o pe Eugenie Bouchard

Fed Cup 2015. Alexandra Dulgheru a invins-o pe Eugenie Bouchard

După eșecul surprinzător al Irinei Begu, Alexandra a început excelent meciul Bouchard, cu break, însă canadianca a întors scorul (2-1). Fiecare jucătoare și-a făcut serviciul, iar apoi au urmat câte un break de fiecare parte. După un ghem dificil, câștigat de româncă, pentru 4-4, Alexandra a reușit să ia un nou break, decisiv, iar apoi a închis primul set cu 6-4, după 43 de minute de joc.

Bouchard a părut decisă să schimbe situația la începutul setului secund, a condus cu 1-0, dar apoi Alexandra a egalat și a câștigat pe serviciul tinerei canadiene (21 ani). Bouchard și-a recuperat break-ul, iar apoi și-a făcut serviciul pentru 3-2. Au urmat momente excelente ale Alexandrei Dulgheru, care a reușit trei ghemuri la rând, desprinzându-se la 5-3. Dulgheru a irosit o minge de meci la acest scor, iar Bouchard s-a apropiat la 5-4. Ultimul ghem al meciului a fost și cel mai dramatic, având toate elementele. S-a jucat peste 13 minute, în care Alexandra a ratat patru mingi de meci, a comis două duble greșeli, dar a și salvat trei mingi de break. În cele din urmă a transformat a cincea minge de meci și a câștigat setul cu 6-4 și meciul, după o oră și 37 de minute.

Presa din SUA n-a fost de acord cu gestul lui Eugenie Bouchard față de Alexandra Dulgheru. Ziariștii de la Tennis Now au remarcat însă reacția sportivei noastre și o laudă pe aceasta.

„Toată stima pentru Alexandra Dulgheru, care mai degrabă a rîs de această situație și n-a luat-o personal", scriu americanii.

De partea cealaltă jucătoarea din Canada a fost taxată: "A fost lipsită de fair-play, nu degeaba spune că nu se află în circuit pentru a-și face prietene".

Eugenie Bouchard a oferit primul moment controversat înaintea partidei dintre Canada și România de la Fed Cup, scrie gsp.ro.

Jucătoarea aflată în topul WTA a refuzat să dea mîna cu Alexandra Dulgheru, justificîndu-și gestul destul de ciudat:"Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strînge mîna, indiferent de ce se va întîmpla”. Citește mai mult pe realitatea.ro.

Stirea anterioara

Invitaţie la teatru cu ocazia Zilelor Municipiului Botoşani

Stirea Urmatoare

Acțiunea Blocada la Dorohoi: 57 de autovehicule controlate și sancțiuni de peste 16.000 de lei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.