FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Victorie obţinută la pas împotriva celor de la ABC Stoicescu

FCM Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Victorie obţinută la pas împotriva celor de la ABC Stoicescu

FCM Dorohoi a disputat cel de-al cincilea meci jucat pe teren propriu din acest retur împotriva celor de la ABC Stoicescu. Meciul s-a desfăşurat vineri, 27 aprilie şi a adus la stadion aproximativ 1000 de spectatori.

Vezi echipa de start a celor de la FCM Dorohoi: Rohetki, Porfireanu, Cososchi, Halip, Maxim, Bordeanu, Iordache, Orasanu, Borostean, Edi Sandu, Natanael.

Oaspeţii au început meciul foarte tare, obţinând o lovitură liberă încă din minutul 1 al meciului, finalizată însă fără succes. FCM Dorohoi a preluat controlul meciului începând cu minutul 3 şi a declanşat asediul la poarta buzoienilor. Gazdele au avut numeroase acţiuni şi şuturi pe poartă, dintre care amintim cele mai importante: în minutul 3, şut de la 20 de metri, minutul 9, şut de la mijlocul terenului, mingea lovind bara transversală şi în minutele 12 şi 13. ABC Stoicescu a replicat în minutul 30, când au şutat periculos spre poarta dorohoienilor, portarul FCM-ului scoţând în corner după o paradă spectaculoasă. Scorul a fost deschis în primul minut de prelungire al primei reprize, de către Boroştean, care a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, lăsându-l spectator pe portarul buzoian. Scorul la pauza a fost 1-0.

A doua repriză a început foarte bine pentru dorohoieni care au avut ocazii mari şi au reuşit să înscrie în minutul 60, după o lovitură de cap a lui Natanael, venită în urma unei centrări de pe partea stângă. Deşi avea avantaj de două goluri, FCM Dorohoi a rămas în atac şi presat echipa oaspete. În urma înscrierii celui de-al doilea gol şi a faptului că dorohoienii nu s-au retras în apărare, jucătorii de la ABC Stoicescu au dat semne că au cedat psihic, iar dorohienii s-au jucat cu ocaziile pe final de meci. Finalul a fost unul nebun, gazdele ratând din toate poziţiile. Meciul s-a încheiat cu o lovitură liberă executată în minutul 90, de ABC Stoicescu, mult peste poarta dorohoienilor. La finalul meciului tabela indica 2-0.

Pe lângă suporteri, FCM Dorohoi a fost încurajată din tribune și de finanţatorul echipei, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu si viceprimarul municipiului Dorohoi, Sorin Alin Clim.

[nggallery id=105]

 

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.