FCM Dorohoi: Victor Mihalachi supărat că nu este sprijinit de autoritățile locale dorohoiene

FCM Dorohoi: Victor Mihalachi supărat că nu este sprijinit de autoritățile locale dorohoiene

În ultima perioadă echipa de suflet a dorohoienilor, FCM Dorohoi, s-a întărit cu mai mulţi jucători pentru a putea face performanţă şi pentru a face faţă în fotbalul mare. Până în prezent au fost aduşi la echipă opt jucători dintre care cinci de la FC Botoşani. Acest lucru s-a întâmplat deoarece lotul cu care FCM-ul a evoluat în tur, nu s-a ridicat la aşteptările finanţatorului, care spera la o clasare pe locurile 5-6.

„Am sperat în copiii pe care i-am promovat şi am crezut că echipa se va putea clasa pe locurile 5-6 pentru a evita retrogradarea. După turul de campionat s-a dovedit că nu este aşa şi am fost nevoit să fac achiziţii şi să bag bani în echipă”, a declarat pentru Dorohoi News, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

FCM Dorohoi a disputat în ultima perioadă mai multe meciuri amicale unde s-a descurcat bine, iar finanţatorul a fost încântat de prestaţia lotului actual. Aceştia vor pleca luni, 6 februarie, într-un cantonament montan la Câmpulung, unde vor sta 12 zile. Victor Mihalachi a mai precizat faptul că este posibil ca echipa să plece şi în străinătate pentru pregătire, iar dacă acest lucru nu va fi posibil va încerca să programeze câteva amicale cu echipe mai puternice din ţară. „Sunt mulţumit de prestaţia lotului actual în amicalele pe care le-a disputat. Echipa va pleca pleaca luni la Câmpulung, într-un cantonament de 12 zile şi luăm în calcul şi plecarea în străinătate. Dacă acest lucru nu va fi posibil, vom programa câteva amicale cu echipe mai puternice din ţară”, a precizat Victor Mihalachi.

Am nevoie de sprijinul autorităţilor locale

Finanţatorul s-a arăta interesat în a face investiţii pentru modernizarea terenului doi, a vestiarelor, aducerea unui secund, a unui preşedinte şi multe altele. Însă acesta a fost dezamăgit deoarece a avut promisiunea din partea autorităţilor locale că i se va încredinţa terenul pentru o perioadă mai lungă, pentr a putea investi şi pentru a putea face performanţă. „Dezamăgirea mea a fost că domnul primar şi consilierii locali mi-au zis că îmi vor da terenul ca să pot investi şi să fac acolo nişte vestiare mai elegante, deoarece totul este înghesuit, vechi şi multe lucruri sunt degradate şi trebuie refăcute. Vreau să fac investiţii, să fac terenul doi şi să întăresc echipa pentru a spera la promovarea în liga a II-a, însă am nevoie de sprijinul autorităţilor locale”, a declarat Victor Mihalachi.

FCM Dorohoi a fost preluată de către Victor Mihalachi când era în liga a IV-a şi a reuşit să o promoveze în liga a III-a. Acesta a facut achiziţii a investit şi doreşte performanţă însă acest lucru nu este posibil decât cu sprijinul autorităţilor locale. „Am luat echipa din liga a IV-a, am făcut achiziţii de foarte mulţi bani, am adus echipamente şi iată că acum echipa este în liga a III-a şi necesită mai multe fonduri şi sprijin din partea autorităţilor pentru că are un renume şi se numeşte FCM Dorohoi”, a subliniat Victor Mihalachi.

Apel către autorități

Victor Mihalachi a precizat că doreşte clarificarea lucrurilor între consilierii locali deoarece nu contează formaţiunea politică din care fac perte, ci contează faptul că sunt dorohoieni şi ceea ce se doreşte să se realizeze este pentru oraşul Dorohoi. „Vreau sprijinul autorităţilor, a politicienilor care sunt acolo, indiferent de partid sau formaţiune politică, deoarece echipa nu este FCM PDL, nici FCM PSD şi nici FCM USL, este FCM Dorohoi. Când cineva vine şi investeste, îi dai tot sprijinul posibil şi îl chemi la masă pentru a avea dialog. Eu nu pot să investesc în ceva în care nu am siguranţă, vom vedea în continuare ce va fi. Vreau să se clarifice un pic treburile, deoarece nu se înţeleg pentru că ăla e de la PDL, celălalt e de la PSD. Eu cred că toţi sunt dorohoieni acolo şi pe toţi ar trebui sa îi intereseze asta. Inițial am primit terenul pentru doi ani, dar nu am văzut nicio hârtie și nu m-a informat nimeni cu privire la acest lucru. Eu am venit să fac treabă pe termen lung, cel puţin 10 ani, să fac performanţă, nu să fac afacere din fotbal sau să mă pun bine cu cineva”, a mai adăugat pentru Dorohoi News, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Investiție pe termen lung, pentru performanță la Dorohoi

Victor Mihalachi a dezvăluit faptul că nu doreşte să investească pentru a face perfortmanţă doar în fotbal ci şi în alte sporturi. Acesta s-a arătat încântat de copiii din această zonă, de înclinaţiile lor către sport şi doreşte să investească şi în alte sporturi pentru a-i putea promova. „Vreau să fac performanţă în fotbal, dar şi în sport în general. Ne gândim şi la alte discipline având în vedere că în zonă sunt copii foarte buni şi în alte sporturi. Aş dori sa avem un dialog cu profesorii de sport, autorităţi şi primarii din jurul Dorohoiului pentru a discuta cum facem, dacă se vrea sport”, a conchis Victor Mihalachi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A pățit-o un botoșănean! A condus mașina fără permis, acum va face pușcărie

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.