FCM Dorohoi s-a calificat în turul următor din Cupa României Timișoreana. Vezi rezultatul!

FCM Dorohoi s-a calificat în turul următor din Cupa României Timișoreana. Vezi rezultatul!

FCM Dorohoi a intrat începând de astăzi în Cupa României, unde a dat piept în cel de-al doilea tur cu Luceafărul Mihai Eminescu.

Meciul s-a disputat miercuri, 31 iulie 2013, de la ora 17:30, pe terenul de la Ipotești. Primul meci oficial al FCM Dorohoi a fost un succes deplin, după ce dorohoienii au reușit să treacă de Luceafărul Mihai Eminescu cu scorul de 2-0.

Gazdele au început tare și au reușit să țină piept celor de la FCM Dorohoi, deși dorohoienii au avut mai multe ocazii de a înscrie. Pe finalul primei reprize, în minutul 40, Florin Ghiviziu a șutat de la 7-8 metri direct în plasă, după o minge venită dintr-un corner. Scorul la pauză a fost 0-1.

După pauză FCM Dorohoi a reușit să mai înscrie o dată prin Pavăl Natanel, în minutul 70, după ce Ștefan Nicolae a centrat, iar în urma unei bâlbâieli a fundașilor de la Luceafărul Mihai Eminescu, Pavăl a reișit să înscrie cu un șut de la aproximativ 12 metri.

Meciul s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru FCM Dorohoi, care se califică în turul următor din Cupa României Timișoreana. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.