FCM Dorohoi pleacă fără puncte și de la Buzău suferind cea de-a cincea înfrângere consecutivă - FOTO

FCM Dorohoi pleacă fără puncte și de la Buzău suferind cea de-a cincea înfrângere consecutivă - FOTO

FCM Dorohoi a suferit cea de-a cincea înfrângere consecutivă, scor 4-0, într-un meci ce a contat pentru cea de-a șasea etapă a Ligii a II-a. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la Gloria Buzău sâmbătă, 4 octombrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „Gloria” din Buzău.

Vezi componența echipelor de start:

Gloria Buzău: Stoicescu, Cl. Dumitrescu, D. Ghiţă, Ct. Vlaicu, G. Marcu, N. Popescu, Dăniţă (cpt.), Tigoianu, Bobe, Răduca, Pălimaru

FCM Dorohoi: C. Ungureanu, Cososchi, G. Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Barabaş

Prima repriză a început în forță pentru Gloria Buzău, când Răduca a trimis cu capul de la 8 metri puțin pe lângă poartă. Minutul 16 este reprezentat de șansa dorohoienilor de a marca prin Sandu, însă portarul buzoian respinge fără probleme. Partea a doua a reprizei a reprezentat un adevărat succes pentru gazde, întrucât au marcat trei goluri în minutele 21 și 33 reușite de Pălimaru și minutul 44 reușit de Răduca din 10 metri. La pauză tabela indica scorul de 3-0.

Repriza a doua a fost începută în forță pentru FCM Dorohoi, însă a continuat cu victoria accentuată a celor de la Gloria Buzău, care au reușit să mărească avantajul prin Pălimaru cu un șut de la 16 metri, reușind astfel un hattrick. FCM Dorohoi a încercat să reducă din diferență, însă portarul gazdelor nu s-a lăsat învins în minutele 77 și 82. Deși FCM Dorohoi conducea cu 8-4 la cornere, scorul pe tabelă indica 4-0. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

 

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.