FCM Dorohoi pe locul 11 la finalul turului, după înfrângerea de la Galați

FCM Dorohoi pe locul 11 la finalul turului, după înfrângerea de la Galați

FCM Dorohoi a pierdut în ultima etapă în faţa celor de la SC FC Oţelul Galaţi II şi a terminat turul acestei ediţii de campionat pe poziţia a 11-a, acumulând 13 puncte. Dorohoienii au început partida bine însă ritmul s-a pierdut în minutele 17, când G.Butoi a deschis scorul pentru gălăţeni şi în minutul 35, când gazdele au majorat avantajul prin Bus. SC FC Oţelul Galaţi II a intrat la pauză cu avantaj de trei goluri după ce G. Butoi şi-a trecut în cont dubla în minutul 44. Tabela indica la pauză 3-0.

În repriza a doua dorohoienii au intrat pe teren mai determinaţi şi au reuşit să ţină piept gălăţenilor, iar în minutul 80, Ştefan Nicolae a redus din diferenţa de pe tabelă. Gălăţenii nu s-au lăsat intimidaţi şi au mai înscris o dată în minutul 86 prin Gohoreanu. Scorul final a fost 4-1.

Iată rezultatele din ultima etapă a turului:

Rapid CFR Suceava – CSM Paşcani 4-2

Oţelul II Galaţi – FCM Dorohoi 4-1

Petrotub Roman – SC Bacău 2-0

Ceahlăul II Piatra Neamţ – CSM Râmnicu Sărat 0-1

Aerostar Bacău – CS Panciu 0-1

CSM Focşani – Cetatea Târgu Neamţ 0-0

ABC Stoicescu – Politehnica Galaţi 0-3

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.