FCM Dorohoi părăsește Cupa României după ce a fost învinsă de Cetatea Târgu Neamț

FCM Dorohoi părăsește Cupa României după ce a fost învinsă de Cetatea Târgu Neamț

FCM Dorohoi a disputat marți, 26 august 2014, în Faza a IV-a a Cupei României Timișoreana, primul meci oficial noul sezon 2014-2015.

Aceștia au jucat în deplasare în această etapă de la ora 17:30, la Cetatea Târgu Neamț, fosta adversară din sezonul trecut din Liga a III-a. Dorohoienii au jucat cu rezervele și au fost învinși de nemțeni cu scorul de 2-0.

FCM Dorohoi a început meciul în forță, printr-o ocazie mare pe care a avut-o Ursachi în minutul 4 șutând de la 35 metri în vinclu, însă balonul a fost respins de portarul gazdelor. Replica nemțenilor a venit după numai 3 minute, când Bobric a șutat pe sub portar, însă mingea s-a oprit în plasa laterală. Gazdele au rămas în atac și au mai avut o mare ocazie în minutul 14, când același Bobric a fost blocat în ultimul moment de un fundaș dorohoian.

Efortul celor de la Cetatea Târgu Neamț a fost răsplătit în minutul 18, când Huțanu a șutat de la aproximativ 20 metri din afara careului și a deschis scorul. Dorohoienii au forțat egalarea și au avut două mari ocazii în minutul 23 prin Pavăl care pătruns în careu, dar Varea l-a deposedat și în minutul 26 prin Mateiuc care a trecut pe lângă minge în urma unei centrări excelente. Gazdele au terminat repriza în atac, având o bună ocazie de a înscrie în minutul 43, când după o centrare din lateral a lui Miron, din 6 metri Bobrica a trimis cu capul în bară.

Repriza secundă a început tot cu nemțenii în atac, iar în minutul 50 Miron a șutat din 6 metri direct în portarul dorohoienilor care a respins în față. Cetatea Târgu neamț nu a renunțat și i-a îngenuncheat pe cei de la FCM Dorohoi în minutul 59, când Luca a greșit o minge și nemțenii au marcat printr-un șut de la 12 metri.

Deși rezervele celor de la FCM Dorohoi nu au jucat foarte slab nu au reușit să își creeze prea multe ocazii, iar Cetatea Târgu Neamț a obținut o victorie meritată. FCM Dorohoi a pierdut clar cu scorul de 2-0 și a fost astfel eliminată din Cupa României.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.