FCM Dorohoi: Meci amical cu Sporting Suceava

FCM Dorohoi: Meci amical cu Sporting Suceava

Dorohoienii au fost învinşi la limită cu 1-0 ieri, într-un amical cu vecinii de la Sporting Suceava, jucat pe un teren extrem de greu.

Vezi echipele de start:

Sporting Suceava: Butnariu – Kuruc, Andronic, Ferariu, Arotaritei – Filip – Azaharioaie, Apetri, Cainari, Bagu – Gurita. Pe parcurs au mai intrat: Galan, Vitu, Prichici, Gasca, Strugariu, Nechitoaia si Buziuc.

Fcm Dorohoi: Rohetki – Nicolae, Halip, Cososchi, Sandu – Orasanu, Borostean, Bulgaru, Darvariu – Sandu, Porfireanu. Antrenor: Vespazian Colban. Au mai jucat: Iordache, Vrabie, Atanasoaie, Dulgheru si Paval.

Desfăşurată pe un teren greu, partida a consemnat puţine ocazii notabile de poartă, iar unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Mihai Guriţă, care a înscris în minutul 35, în urma unei centrari trimise de Arotăriţei.

FCM Dorohoi s-a descurcat foarte bine în acest amical deşi meciul s-a jucat pe un teren greoi, dar s-a dovedit a fi doar un antrenament fizic bun.

„A fost un joc de angajament, pe un teren care nu a avantajat nicio echipă. Nu am urmărit execuţii sau rezultatul în mod special, ci am urmărit să ne corectăm unele greşeli pe plan defensiv. FCM Dorohoi s-a întărit cu câţiva jucatori de calitate, poate astăzi nu au putut arăta prea mult, însă sunt jucători care pot face diferenţa”, a declarat pentru Dorohoi News, antrenorul echipei sucevene, Claudiu Sevaciuc.

Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=84]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.