FCM Dorohoi continuă pregatirea pentru retur

FCM Dorohoi continuă pregatirea pentru retur

Lotul echipei FCM Dorohoi s-a reunit luni, 16 ianuarie, pentru prima dată în 2012 în vederea pregătirii returului Ligii a III-a. Începând cu această dată, toţi jucătorii echipei au început o perioadă de pregătire şi antrenamente zilnice.

În cadrul acestei pregătiri se va decide ce jucători vor părăsi lotul şi ce jucători noi vor veni la echipă. Deocamdată FCM-ul s-a întărit cu cinci jucatori: Adrian Boroştean, Andrei Roheţki, Eduard Sandu, Mihai Bordeianu, ultimul venit fiind Alexandru Vrabie de la FC Botosani, care a fost împrumutat la FCM Dorohoi pentru şase luni.

Echipa de suflet a dorohoienilor a disputant şi un amical împotriva celor de la FC Dante, acesta fiind primul meci disputat în 2012. Partida amicală s-a dovedit a fi un success pentru FCM Dorohoi, care s-a impus covărşitor cu 10-1. Acest meci este încă un test pentru jucătorii FCM-ului înainte de plecarea acestora într-un cantonament la Câmpulung.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.