FCM Dorohoi a terminat la egalitate amicalul cu FC Botoşani

FCM Dorohoi a terminat la egalitate amicalul cu FC Botoşani

FCM Dorohoi a disputat astăzi, 22 februarie, pe terenul secund din baza sportivă „1 Mai” din Dorohoi, în prezența a aproximativ 70 de spectatori, un amical împotriva celor de la FC Botoşani.

Dorohoienii au început partida în forţă, atacând încă din primul minut. După numai 5 minute de joc, Edy Sandu marchează pentru FCM Dorohoi şi duce echipa în avantaj. Fcm-ul şi-a continuat presingul şi a mai avut câteva ocazii mari de a înscrie însă fără succes. În minutul 27, după o frumoasă lovitură de cap, FC Botoşani reuşeste să egaleze. Scorul la pauză a fost 1-1.

În repriza secundă, ambele echipe au fost prudente şi au atacat timid însă dorohoienii au părut mai determinaţi, acest lucru văzându-se în posesia mingii. Au existat mai multe ocazii de ambele părţi însă fără niciun succes. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

În tribune, pe lângă suporterii care nu au ţinut cont de temperatura scăzută de afară, au fost prezenţi şi primarul Dorin Alexandrescu, viceprimarul Sorin Alin Clim şi finanţatorul echipei FC Botoşani, Cornel Șfaițer.

„Lotul este întărit, se vede deja că este altceva faţă de turul campionatului, obiectivul pe care l-am propus este atins şi sunt convins că nu vom retrograda cu această echipă. Cred că în următoarea ediţie a campionatului echipa să tragă chiar pentru o promovare în Liga a II-a şi ar fi o premieră pentru Dorohoi să avem o echipă în eşalonul 2 al fotbalului românesc. Le doresc fotbal de calitate, succes în meciurile viitoare, un loc cât mai bun şi o pregătire deosebită pentru că aşa cum am spus pentru viitor echipa chiar are valoare”, a declarat pentru Dorohoi News, ing. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Şi viceprimarul Sorin Alin Clim a ţinut să precizeze că „FCM Dorohoi mi s-a părut o echipă legată, chiar dacă este formată din jucători aduşi în această iarnă, mi s-a părut un joc bun şi avem speranţe că această echipă va face o imagine bună în grupă şi mai ales că anul acesta rămân ca să retrogradeze doar 3 echipe şi cred că vom avea şanse mari de a rămâne în divizie. Este de felicitat conducerea echipei care după cum spuneam mai devreme a făcut achiziţii bune si se vede că se lucrează şi sper că vom avea succes în liga a III-a”. Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.