FCM Dorohoi a reuşit din nou să schimbe liderul campionatului

FCM Dorohoi a reuşit din nou să schimbe liderul campionatului

FCM Dorohoi a disputat cel de-al doilea meci pe teren propriu din acest retur împotriva celor de la Sport Club Bacău. Meciul s-a desfăşurat vineri, 30 martie şi a adus la stadion peste 700 de spectatori.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki, Sf. Nicolae, Halip, Cososchi, G. Maxim, M. Bordeianu, G. Luca, Mara Orasanu, Borostean, Paval Natan, Porfireanu.

Sport Club Bacău: Satco, Blănaru, Stoica, Adăscăliței, Dobârceanu, Dumitru, Pintea, Petrea, Carp, Lukacs, Ungureanu.

Dorohoienii au reuşit uimitoarea performanţă de a schimba liderul cempionatlui de două ori în tot atâtea săptămâni. Vinerea trecută FCM Dorohoi a reuşit să-i încurce pe cei de la Rapid CFR Suceava, meciul terminându-se cu scorul de 0-0, iar în această etapă dorohoienii s-au pus în calea victoriei celor de la Sport Club Bacău, meciul încheindu-se cu scorul de 1-1.

Meciul a început echilibrat, ambele echipe jucând prudent şi având câteva ocazii de poartă. Băcăuanii au reuşit sa deschidă scorul în minutul 19, când aceştia au deschis scorul prin Ungureanu, care a reuşit să introducă mingea în plasa porţii după un contraatac. La pauză tabela indica 0-1.

A doua repriză a început în forţă, gazdele fiind mult mai determinate. Ocaziile s-au înmulţit, iar după un corner executat perfect în minutul 58, Orăşanu a lovit mingea capul din careul mic şi şi dorohoienii au reuşit să egaleze. Meciul a fost tensionat până la sfârşit, iar în minutul 97, FCM Dorohoi a rămas în 10 oameni, după ce Halip a primit al doilea cartonaş galben. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Pe lângă suporteri, FCM Dorohoi a fost încurajată din tribune și de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu şi viceprimarul municipiului Dorohoi, Sorin Alin Clim.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.